Csokonai Pódium a Campus Fesztiválon

Party Zone

Idén először vesz részt a Csokonai Színház önálló sátorral a Campus Fesztiválon. Július 20. és 22. között délután 4 órától másnap hajnalig várják a színház művészei és meghívott vendégeik a fesztiválközönséget. A program minden nap Csimota Délutánnal kezdődik, melynek keretében Kiss Gergely Máté várja a gyerekeket. Vendége lesz többek között Rozka, a mesemondó és Kiss Balázs bűvész, illetve a Cirkusz Bodrikusz is megnevetteti majd az arra járókat. 18 órától Kiss Gergely Máté különleges showműsorában, a KGM Show-ban a Csokonai Színház művészeivel, Mercs Jánossal és Mészáros Tiborral beszélget majd, és ahogy egy show-hoz dukál, nem maradnak majd el a meglepetésvendégek sem.

A 19 órai műsorsávban Debrecenben eddig nem játszott produkciókkal várják a fesztiválozókat. Ínyenc csemegének ígérkezik Sophie Agnel francia zongoraművész extrém, improvizációkkal teli estje, illetve a DeGeneráció című darab felolvasószínházi előadása. Utóbbi valódi fesztiváldarab, amely a húszas éveik elején járó fiatalok mindennapjaiba enged betekintést, és benne a társulat legfiatalabb művészeit ismerhetik meg a Campusra kilátogatók.

Az operatársulat sem maradhat ki a fesztiválozásból, három fiatal művész Te rongyos élet! címmel mindenki által ismert opera- és operettslágerekkel készül. Vendégségbe érkezik a Csokonai Pódium sátrába az E-Mancik Színházi Manufaktúra Szomjas férfiak sört isznak helyettem című produkciója, ami húsz éves kor felett kötelező nőknek és férfiaknak egyaránt. Szintén velük lesz Olt Tamás, aki egy igazán Rejtő Jenő-s előadással, a Szájba lőtt tigrissel lép fel 22-én este. Éjszakánként a Jazzaj formáció művészei szórakoztatják majd a közönséget.

A fotón Nagy Kíra és Biri Gergely látható.