Curtis nem jelent meg az árva gyerekeknek szervezett koncerten, majd összebalhézott a debreceni szervezőkkel

Helyi hírek Ország

Jótékonysági rendezvényen lépett volna fel vasárnap Curtis (Széki Attila), de a népszerű rapper nem érkezett meg a nyírbátori helyszínre.A koncertet a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) szervezte, és az elnök, Dr. Késmárky András szerint Curtis nem szólt nekik, hogy mégsem tud eljönni.

Curtis álláspontja szerint viszont ő szólt a szervezőknek, hogy nem lesz jelen a múlt vasárnapi jótékonysági eseményen, ahol hátrányos helyzetű gyerekek várták. Az orvos most reagált a fejleményekre.

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke cáfolja a rapper szavait, szerinte senkinek nem szólt, hogy nem tud megjelenni:

Én tudnék róla legelőször, ha lemondta volna a megjelenését bárkinél is. Sem velem, sem a kollégáimmal nem egyeztetett az égvilágon senki erről sem telefonon, sem írásban. Kíváncsi leszek a jogi lépéseire, az ügyvédünkkel együtt nem tartjuk valószínűnek, hogy egy ilyen ügyből vesztesen kerülnénk ki. Remélem, ebből az esetből tanult mindenki, a gyerekek is, mi is, az biztos, hogy a későbbiekben Curtist nem kérjük fel semmilyen formában egy ilyen jellegű szereplésre

– mondta a Borsnak az orvos-igazgató.

Az intézmény egyik dolgozója Facebookon mesélt arról, hogy mit látott aznap, amikor a gyerekek Curtisre vártak. “Amikor megérkeztek a dekomosok, a gyerekek majd’ kiugrottak az ablakon, hogy láthassák Curtist. Aztán szépen mindenki a helyére ült, és

elkezdtek énekelni neki, hogy már a bejáratnál hallja, mennyire várják. Mindenki nagyon várta ezt a napot, készültek a műsorral. Volt olyan gyerek, aki enni sem tudott az izgatottságtól. Aztán amikor bejelentették, hogy Curtis nem jött, minden gyerek arcára ráfagyott a mosoly.

(Bors)