Jótékonysági csokigyűjtés, bohócdoktorokkal a gyermekekért

Helyi hírek Ország

Idén karácsonykor is segítik a bajban lévőket a bohócdoktorok. Egy – egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány közösen más szervezetekkel idén is több száz gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot. A jótékonysági akciót bővebben a www.karitacio.hu oldalon lehet megismerni! Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívnak a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.

Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

Csokigyűjtés akció nyomtatható plakát elérhető itt:
www.karitacio.hu/uploaded_files/files/plakatok/karitcio-csokigyujtes-2018.jpg

Csoki leadási pont:
6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.
Ez postacím ahova távolról is küldhető csokoládé.

A gyűjtés 2018. december 14-ig tart, addig lehet leadni a gyermekeknek szánt édességeket a bohócdoktoroknál.

Csoki gyűjtő pontokat várnak
Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres a Karitáció Alapítvány, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Segítő szándék esetén a www.karitacio.hu oldalon fellelhető elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot.